Pyramid från Proclient till farsan

      9 kommentarer till Pyramid från Proclient till farsan

Så var det snart dags, 50 år dagen. I skrivande stund är det dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före födelsedagen, med andra ord 10 dagar kvar till jag blir 50 år. Som tur är behöver jag inte tänka på vad folk köper till mig i present, då jag sagt att jag inte vill ha några. Grabben däremot tyckte att jag skulle få något så han har ordnat med ett Pyramid affärsystem från Proclient. Då jag är egenföretagare tyckte han att jag behövde uppdatera företagets affärssystem, vilket jag håller med om.

Sonen som jobbar med datorer lyckades hitta en återförsäljare som sålde Pyramid affärssystem billigt. Jag tänkte först höra ifall det var någon skillnad mellan den nya och tidigare version av affärssystemet, och om det inte var bättre att han köpte det äldre istället. Men då berättade han att det nya är det enda Pyramid Business program som finns att sälja, och alla tidigare versioner numera är utdaterade. Så det var bara att tacka och ta emot. Men men, han kanske förväntar sig en fin present när han fyller år?

Har själv önskat mig rätt dyra grejer av morsan och farsan när jag var i hans ålder, men jag såg till att köpa dyra saker till dem först. Minns att jag en gång önskade mig en vinylspelare som man enkelt kunde byta skivorna  i. Det var tider det.