Tips för bättre sex

Både män och kvinnor vill ha bättre sex, vare sig man är hetero eller homo, så kan alla ta del av dessa tips.

Låt förspelet ha sin gång! Förspel kan för många vara det sista hindret innan själva sexet kan börja, men det är fel tankesätt. Istället bör man se förspelet som en slags början av sexet. Gediget förspel leder till att fler kvinnor får orgasm, det är också ett bra sätt att förlänga den alltför korta tid som sex kan vara.

Träna bäckenbottenmuskulaturen! Att träna dessa muskler är inte bara för kvinnor som har fött barn, män har också nytta av denna sortens träning. Muskulaturen sitter i bukhålans nedre del. Dess uppgift är bland annat att hålla uppe våra inre organ. Muskulaturen är också det som sluter urinrör, slida och ändtarm. Genom att knipa, med andra ord lyfta bäckenbotten ger bland annat en bättre förslutning, samt motverka smärta i underlivet. Bäckenbottenträning kan vara bra för kvinnor som lättare vill nå en orgasm. Orgasmen kan med träningen också bli mer intensiv än den annars skulle ha varit. För män kan träningen innebära att blodet stannar i penisens svällkroppar, det gör att penisen behåller sin erektion längre. Framförallt är det män som lider av erektil dysfunktion som bör träna bäckenbotten, problemen kan nämligen försvinna tack vare träningen.

Använd kondom! Att använda kondom har nämligen visats sig vara ett bra medel för att båda partnerna ska nå orgasm. För kvinnor är det kondomer som är räfflade som ger en extra härlig känsla vid vaginalsex. För lesbiska kvinnor kan en strap-on med kondom vara riktigt härligt. För män kan kondomen fungera som en fördröjare. Det finns nämligen kondomer som vars insida är täckt med en gel som ger en liten förlamande känsla. Detta gör att sexet kan vara längre innan utlösning. För den rätta kondomen för ert sex, kolla på nätet. Kondomvaruhuset är en stor försäljare av allt för samlaget.

Detta var några tips, hoppas de kommer till användning.