Finansiera klassresan? Se hit!

Går du i skolan och försöker samla in pengar till klassen? Planerar ni en klassresa men har svårt för att få ihop pengarna så att ni kommer längre än till det lokala badhuset? Det är slut på tråkiga underkläder eller kakor, för nu kan du tjäna pengar till klassen på ett enkelt sätt!

Hos Pappersprinsen så går det till såhär. Börja med att planera vad ni vill göra för pengarna, det är viktigt att sätta upp ett mål så att ni alla strävar efter samma och för att ni också vill veta hur mycket ni ska tjäna ihop totalt. Börja sedan ta upp beställningar utav alla ni kan komma på – grannar, släktningar, föräldrarnas arbetskamrater eller kanske folk på stan. Se sedan till att ni skaffar en kontaktperson som samlar in alla beställningar som ni fått in. Denna personen räknar sedan ihop antalet paket som behövs beställas och skickar in till Pappersprinsen och vänta sedan på att det ska levereras så att ni i sin tur kan leverera till kunderna.

Tjäna pengar till klassen på ett enkelt sätt

Hos oss säljer vi inte heller saker som folk bara köper för att vara snälla. Visst så äts väl dem där kakorna upp någon gång och dem där underkläderna går väl åt, men hur bra är det egentligen? Det är väl bättre att man får köpa dem kakorna man vill på bageriet och underkläderna i butiken. Hos oss kan ni nämligen sälja både julpapper och toalettpapper, något som man typ inte kan klara sig utan. Man köper dessutom en del toalettpapper om året och visst går det åt en del julpapper när det börjar närma sig december. Och vem vill inte få en påskpresent inslaget i julpapper?

Så tveka helt enkelt inte på att höra av dig till oss på Pappersprinsen så ser vi till att hjälpa dig och din klass med allt ni behöver veta för att samla ihop den där summan till klassresan! Lycka till!