Det är inte så svårt – tro mig!

Vi är många kvinnor som jagar, är ute i naturen och spenderar mycket tid i det fria. Men ändå så är det inte många företag som tänker på att anpassa friluftskläder till kvinnan. Det finns alltid ett stort utbud av kläder till män som passar perfekt för jakt eller en dag i skogen, men om jag ska hitta en jacka som är vind och vattentät för att ha när jag ska jaga så är det ofta rosa detaljer som verkligen inte alls fungerar bra i skogen när man ska försöka gömma sig. Däremot så är det inte längre lika svårt enligt mig, efter att jag hittat P4H 😊 Besök deras hemsida https://p4h.se/produkt-kategori/friluftsklader/friluftsklader-dam/ direkt för att se mer redan nu, eller läs vidare mitt inlägg så ska jag berätta varför just friluftskläder för dam hos P4H är så himla bra.

I största allmänhet så är som sagt kläder som man ska ha vid jakt eller vid utomhusbruk anpassade efter män. Det är gärna stort och pösigt och istället väljer man att till dam tighta till det så man knappt kan röra sig. P4H har däremot anpassat detta och gjort mycket av kläderna som man kan ha när man är ute i skogen i härliga material som har stretch i sig. Det är också helt fantastiskt eftersom dem väljer färger som inte är rosa eller skrikande gul, utan faktiskt färger som är bra att ha i skogen vid jakt.

P4H – friluftskläder för oss tjejer

Det finns dessutom anpassade modeller i exempelvis byxor som dels kan vara ganska raka, men även smickrande och på samma vis i bra material som gör att man faktiskt kan röra sig i dem. In och läs mer och se till att beställ hem dina friluftskläder för dam redan nu!