Linsundersökning i Göteborg

      Kommentarer inaktiverade för Linsundersökning i Göteborg

Äntligen är det dags för mig att göra en linsundersökning i Göteborg hos min ”gamla” optiker som jag har gått till de senaste åren och tycker är så himla bra. Det gör mycket att man har en bra kontakt med sin optiker, läkare eller vem det nu kan vara som man anförtror sina problem åt. Att jag väljer att besöka min gamla optiker är ett bevis på att jag gillar att bygga upp ett förtroende då jag faktiskt inte ens bor i Göteborg längre utan har flyttat till Kungälv. Ändå väljer jag att åka från Kungälv till Göteborg för att få göra en linsundersökning. Trygghet är viktigt i alla fall för mig!

Glasögon & linsundersökning

Den här gången när jag åker till min optiker i Göteborg så ska jag göra både en linsundersökning och en check för mina glasögon för att se om mina gamla värden fortfarande är aktuella. Jag har en känsla av att jag kanske behöver något starkare glas i mina glasögon, även om jag inte kommer att använda glasögonen lika ofta som linserna i framtiden så är det nog ändå bra att få det svart på vitt och kanske bara byta ut glasen. Jag trivs med mina glasögon fortfarande så nya bågar behöver jag inte köpa den här gången, kanske blir längre fram.

Linsundersökning första gången

Det är märkligt för jag har haft glasögon i över 10 år men inte funderat på att skaffa linser förrän typ nyligen. Men jag vet också varför, jag har börjat rida på äldre dagar och då är det både en risk att ha glasögon men också väldigt irriterande. När det är kallt ute så immar glasögonen igen så att jag inte ser och när det är varmt på sommaren så glider glasögonen av näsan. Så som ni förstår så ser jag väldigt mycket fram emot min linsundersökning i Göteborg nu så att jag slipper mina glasögon i alla fall när jag rider.