Gasfjädersök hos Valeryd

      Kommentarer inaktiverade för Gasfjädersök hos Valeryd

Det är viktigt att välja gasfjädrar som passar för just ditt behov. Det blir bara dumt om du chansar när du väl ska investera. Hos Valeryd kan du köpa gasfjäder till släp, lastbil mm och vara helt säker på att du får hem rätt. Numera kan du nämligen filtrera på deras hemsida och därmed bara se just en viss längd, newtonvärde och gäng-mått. Alternativt välja direkt i listan om du redan vet säkert vad du är ute efter. När det gäller att hitta gasfjäder så kan du med andra ord dels fråga om hjälp redan innan men även på ett enkelt sätt själv ta reda på vad du behöver.

Hjälp att hitta rätt gasfjäder

Så, vad behöver du egentligen veta för att hitta rätt gasfjäder? Ta del av Valeryds guide på deras hemsida eller fortsätt läsa här nedan 😊 Nummer 1: total längd. Man behöver alltså ta reda på längden på en komplett gasfjäder. Man kallar det för CC-mått och mäter från mitten av ena ändstycket till den andra, eller längd fram till gängan om man inte behöver ändstycket. Nummer 2 handlar om Newton, det vill säga själva trycket på fjädern. Och sist men absolut inte minst, ändtstycke. Du behöver med andra ord veta vilken infästning dina ändstycken ska ha. Detta betyder inte att du behöver veta infästning mot gasfjädern eftersom guiden bara visar ändstycken som passar till den gasfjädern du valt.

Fortsätter du att följa guiden som finns så kommer du inte ha några problem med att köpa gasfjäder till släp, lastbil mm hos Valeryd. Du kan som sagt även komma i kontakt med dem angående fler frågor om du kanske inte alls har haft med detta och göra sedan innan. Du kan känna dig trygg med Valeryd och jag lovar att bytet av gasfjäder kommer gå smärtfritt!