Leksaker som rullar

      Kommentarer inaktiverade för Leksaker som rullar

Letar du efter leksaker till barn? Det är inte svårt att hitta leksaker idag i butiker eller på nätet. Du kan spendera timmar i butiker och webbshopar i jakten på leksaker. Om du letar efter leksaker, läs mer här om ett företag som satsar på miljövänliga leksaker.

När du ska köpa leksaker till barn kan du börja med att fråga deras föräldrar vad de önskar sig. Att fråga föräldrarna är ofta en god idé. Det finns barn som gärna vill ha krigsspel när de fyller år, föräldrarna är inte alltid lika pigga på en sådan present. När du frågar barnets föräldrar om tips på leksaker får du veta vad barnen vill ha och även vad föräldrarna tycker är okej att du köper till deras barn i present.  

Vad inspirerar barns önskemål? Idag finns populära TV-serier på SVT och olika betalkanaler. Program som Pyjamashjältarna och Bilar är väldigt populära hos barn. Du kan köpa en stor variation av leksaker från dessa TV-program. Det finnsfigurer, bilar, kuddar, väskor, tröjor, kepsar och mycket mer.

Ett alternativ är att kika på produkter som har bättre hållbarhet och kanske kan ärvas eller skänkas till andra barn när intresset för leksaken minskar. Läs mer här om ett företag som har satsat på hållbara leksaker.

Kompisens barn har ett specialintresse för bilar av modellen Volvo. Han bli helt lyrisk när det dyker upp en Volvo i hans synfält. Förra sommaren besökte vi ett Volvo museum och ungen var i extas under hela besöket. Han vill åka dit igen men vi har tänkt ta honom till olika bilhallar istället, där finns det ett bra utbud av Volvo.

Jag tror nog att hans barn kommer bli motorintresserad när han blir äldre. Om man gillar Volvo så mycket som han gör är det en bra gissning att han blir bilmekaniker precis som hans far.