Balkonginglasning och heminredning

      Kommentarer inaktiverade för Balkonginglasning och heminredning

Nu är våren äntligen här och trots att det är 10 april är det bara vid gynnsamma tillfällen som jag kan sitta på balkongen utan att ta på jackan. Och från sen höst fram tills nu har den knappt gått att använda alls. Så nu har jag bestämt mig, jag vill glasa in balkongen.

Jag har tidigare blivit avskräckt av priset men med tanke på att man nästan får ett nytt rum och att lägenhets värde möjligen går upp med minst lika mycket som man lägger på inglasningen så är beslutet inte svårt. Och i de flesta bättre områden verkar man ha dragit samma slutsats. Jag trodde i min enfald att det blev mer som ett rum, men man kan öppna ”fönstren” helt eller delvis, man kan t o m vika upp dem så att det är nästan som innan. Det blir en del meck men det är det med parasoller, markiser och framför allt att skydda saker på en balkong som inte är inglasad. Har man något där ute, som tvätt på tork eller en bok eller stolsdynor så måste de in så fort det kommer en skur.

Kikade runt på butiker för heminredning och har redan sett både vägghyllor, miniväxthus och snygga kuddar som jag vill köpa till min balkong. Sen är det bara att sätta igång med all festplanering för vilka fester man kan ha sen! En av favoritställena där jag hittade mycket fina saker är Stayhome heminredning på nätet riktigt snygga men ändå prisvärda prylar och dessutom snabba leveranser. Jag kan faktiskt rekommendera att de som vill köpa lite ny heminredning kollar där. Framförallt om man ska beställa mycket olika saker så gillar jag denna butiken för deras sortiment är verkligen stort, ja jag skulle nästan säga att dom har ett komplett sortiment av heminredning. Och det bästa av allt, dom går även utanför det och har även kringprodukter i sitt sortiment så man kan spara fraktkostnader genom att beställa många saker på en och samma gång.