Om du ska göra det – gör det proffsigt

      Kommentarer inaktiverade för Om du ska göra det – gör det proffsigt

Vi har sett ett otaligt antal nya hobbys som växt fram här under ett år av pandemi. Det handlar om padel, många är ute och vandrar och känner på naturen, frisbeegolf och jag vet inte allt. För min del har det handlat om att börja pyssla. I början gjorde jag bara födelsedagskort för att ge bort till mina nära och kära som jag inte längre kunde träffa på deras födelsedagar, men det hela har urartat sig kan man säga. Eller det tycker min man om du frågar honom i alla fall. Jag har nu nämligen börjat att göra smycken i samband med födelsedagskorten för att få en än mer personlig touch på kortet.

Min man är klok han

Ja, oftast tycker jag han är ganska knäpp och omöjlig men ibland kan han faktiskt säga vissa kloka saker. När han väl får till det liksom. Det började nämligen med att jag köpte många smyckesdelar från olika sidor från Kina via nätet. Som väntat så gick dem sönder ganska snabbt eftersom dem inte var i någon speciellt bra kvalitet. Då sa min man till mig, hörru Eva – ska du inte köpa smyckesdelar från Pärlgrossisten, så vet att du får smyckesdelar som faktiskt håller.

Det var hans kloka kommentar en regnig torsdagskväll. Sedan dess har jag bara beställt via Pärlgrossistens hemsida och jag ångrar mig absolut inte. Dem kan vara lite dyrare men det är så himla kul att se att alla smycken jag tillverkar faktiskt håller en riktigt bra kvalitet. Jag menar, hemmagjort blir ju oftast av kvalitén därtill, men inte i mitt fall. Så från och med nu gör jag smycken och till och med säljer på nätet, mycket också tack vare min man som peppat mig till att visa upp mina talanger.